Йефэйфье майнэ! на идише

Йефэйфье майнэ!
Их вил аф с’най цу зайн опгенарт,
Мит шэйнэ ойгн, мит дайн шейнкайт;
Х’грэйт цу hэрн дайнэ либэ наришкайтн,
Ди ганцэ эйбикайт х’грэйт дих цу вартн,
Аби нор вэст зайн штэндик мит мир!

Йефэйфье майнэ!
Фар дих hалт их эйн ибэрхазэрн
Х’хазэр ибэр, вос из ланг онгешрибн,
Х’хазэр ибэр, вос из фун Овэс гегебн,
Х’хазэр ибэр, вос аф с’най дих цу hэрн
Аби нор вэст зайн штэндик мит мир!

Йефэйфье майнэ!
Кум арайн ин майн хойз мит либэ,
Мит ди гринэ блэтэр, мит ди гройсэ вилн,
Мит а hэйсн hарц, мит ди клорэ гефилн
Ду штэй мит мир уф унтэр дэр хупэ,
Аби нор вэст зайн штэндик мит мир!

Йефэйфье майнэ!
Их вил аф с’най цу зайн опгенарт,
Мит шэйнэ ойгн, мит дайн шейнкайт;
Х’грэйт цу хэрн дайнэ либэ наришкайтн,
Ди ганцэ эйбикайт хгрэйт дих цу вартн,
Аби нор вэст зайн штэндик мит мир…


Рецензии