ОС НЬ

...Дощами переповнюються дні,
Тяжіє над землею сіре небо,
У ці хвилини хочеться мені
Лише одного - бути біля тебе

І схованку знайти в твоїх руках,
Не бачити нічого і не чути,
Життя моє не коштує й рядка,
Коли мені листочком жовтим бути.

Зів"януть квіти, листя опаде,-
Чому так серцю боляче, не знаю...
Ця осінь, ніби істина гряде -
Усе минає, бачиш, все минає...


Рецензии
О! Рідна мова.
А все таки минає. Мине і осінь...

Екатерина Гончар   02.04.2006 17:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.