БЕЗ ТЕБЕ М райя Керр

...Я не можу це забути,
Намагаюсь повеорнути
Теплий вечір,
Твої руки,
Ніжний сміх...
Ти всміхаєшся, але в очах твоїх
Бачу я смуток.

Дощ на дворі не стихає,
Стрілки маятник штовхає,
Твоя посмішкарозтанула, мов лід,
Ти пішла, а я молюсь тобі услід,
Тихо благаю...

Пр.:

Прийди, не проживу без тебе я.
Прийди, крізть марево дощу.
Прийди! Для тебе вся любов моя,
Прийди - це все, що я прошу..


Розлилась печаль навколо,
Я включаю радіолу,
Застигаю у раптовій тишині,
І вривається в думки сумні мої
Твій ніжний голос....


Рецензии