Чи на св т те кохання

Чи є на світі те кохання,
Що зможе серце розтопить?
Що прийде з зорями весняними,
Щоб у душі надію відродить?

Чи це лише вигадки долі,
Яка сміється весь час з нас
За ті пролиті гіркі сльози
У тихий дивний нічний час?

І чи живе в серцях та пристрасть,
Що може душі полонить?
І чи між нами буде близькість,
Після якої у тілах горить?

Я знаю-є на світі те кохання,
Але воно лиш раз приходить у житті.
І як не втримали у серці те бажання -
Усе життя ми згадуємо про нього в каятті.


Рецензии