Поэтессе - Алене К

Поэтессе - Алене К.
шуточное посвящение на так называемом
"иностранном" - украинском языке
(хотел бы заметить, что для славян все
наши языки - родные)
* * *
Я б став крилатим, як  Пегас,
Коли б мене ви покохали.
Казав Кобзарь би так про вас:
- Віршом ви серце розірвали!
Він вас б на крилах яструбка,
Підняв у мріях, аж за хмари...
(Пробачь Олена - Польшака,
За те "Бедро"... (яке кохали).
Він пісню написав б про ту...
- Чудову квітку України,
Яка подобалась йому,
В гаю поетів, у малині.
* * *
Я  гетманом би став для Вас,
Коли б ви Кучму не тримали,
На жаль не Бульба, не  Тарас,
На жаль з?їв мабуть мало сала!

З повагою,
Аркадій Польшаков
(проба пера на укр. мові)

--------------------------------------
acropol@yandex.ru


Рецензии