Дружба

Сердце, что помнит друга,
Боль не предаст однажды,
Есть у меня подруга -
Ира - медовый Ландыш.

Я не ищу ответы,
Знаю и так, вернее,
Мы промолчим об этом,
Дружба любви честнее.


Used to remember feeling,
Pain would not be a lier,
Heart got the only fellow
My honey valleylily.

Ain't looking for the answer,
I got to know them easier,
Friendship or love, whatever
Will keep on silence either.


Рецензии