За в кном

А за вікном зима
Малює білим снігом.
А вороття нема,
Його розбило вітром.
Вона тепер уже не та,
Тепер не буде покаяння.
Забуто все у темноті,
Усе забуто, всюди холод.
Вона сидить на самоті,
А у душі торішній голод.
Немає сонця, бо зима,
Нема тепла, бо тільки вітер.
Вона сидить тепер сама,
А за вікном сусідські біди.


Рецензии
Найбільше мені сподобалася остання строка...

Завітайте якось до мене.

Sleepy Bear   17.03.2004 00:23     Заявить о нарушении