Все зм нилось

Все змінилось, це може на краще,
Що не стогне у скронях мій біль.
Та кричить ще душа, вже пропаща
І ще плаче в ночі моя тінь.
То вже майже забуте кохання,
Ще жагуче, та все ж не моє,
То забуте колишнє зізнання,
Що шукає щоночі себе.
Я не маю того, чого хочу
І не знаю, чи хочу тепер.
Вже Ніхто загляда в мої очі,
Він кохання на шмаття роздер.
Все змінилось, змінились бажання
Або зникли з життя назавжди.
Я не знаю, було то кохання
Або просто наснився не ти.


Рецензии