2-4-U

Долі прихильність
Торкнулася серденька
Сяйвом на небі
Запалав коханням Світ -
В кожній жінці твій погляд

Долі добрий знак
В юрбі в Чужому Місті
"Яко тать в ночі"
Ця зустріч випадкова
Така закономірна...


Рецензии