Я ду по ос нньому м сту...

Я іду по осінньому місту,
Жовте листя під ноги летить.
Ти далеко від мене і поруч,
І кохання мого не спинить.

Я кохаю тебе і для тебе
Я готова сягнути зірок.
Подивись, я благаю, у небо
І зроби ти до мене хоч крок.

Подивись в мої очі блакитні,
Мою душу ти в них прочитай.
Моє серце для тебе відкрите,
Зупинись хоч на мить, не тікай.

Я для тебе планету відкрию,
Доведу теорему Ферма,
Стати кращою в світі зумію,
Зрозумій лиш мої почуття.

Ти потрібен мені до безтями,
Так кохаю тебе тільки я .
І твоєю я долею стану,
Мій навік ти, навіки – твоя.


Рецензии