The principles of lust 3tanka

 



Вуста солодкі
Ром, шоколад і кава
То мабуть прИстріт,
Лебідонько ласкава,
Збудив вогняну пристрасть
*
Склянка, лід, вогонь
троянда у волоссі
миттєвість долі
усе переплелося
химерна гра доволі...
*
Все не даремно
Твій погляд, шал,тремтіння
Спинися, Діво
Чудова мить видіння
І дивний стукіт зліва...

©2004 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии