Три танки про коханку

Коріння тиші
у глибокій криниці
тривожить луна*
водиці напийся хай
серце остудить вона

поглянь в глибині
як в люстро чарівне
зоря загляда
Царівна хай заздрить то
Космос кохає вода

любові нема
у камінній пустелі
лиш споминів  лід
в постелі прим'ятій твій
обрис, кохана, твій слід...

* луна(укр.) - эхо


Рецензии