Повним м сяцем

Я на пістрявому піску
Збираю зорі, що сховались
В залиту місяцем ріку
Туди й чуття моє здавалось
От-от утопиться... І скрізь
Опале осені зітхання...
Ти, світе зимний, на прохання
Не маєш зібраних казок!
Плету до неба мотузок,
Щоб зтерти з місяця образу
Та не наважуюсь одразу...
Шукаю зорі у траві
Пожовклій ще з позаторіччя
А смуток десь біля узбіччя
Свої тримає вартові.

7.03.04


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.