Йду по лезу несв домост...
У рухомій "нерухомості" чари звабливі почни
Йду по лезу передбачення, не знаходячи кінця
Та тепер чи має значення нерозгаданість оця?
Час все швидше тане в гомоні
Рух секунд у скронях зник...
Тільки світла дикі промені
В обрій сховує Візник.
24.07.2003
©2004 Автор: Святослава Лученко
Свидетельство о публикации №104030600396
З повагою, Святослав.
Svyatoslav Synyavsky 07.03.2004 11:49 Заявить о нарушении