они всегда
гоблен ру и наметало мяташе из сеърч
но тази сутрен слнцето
изгря срещу- луната.-апа тои
издиряше -еротик ау
я -рядовой после обед
ефрейтор голод
каквото и това да означава
-но облаците по са готени
от планината
и после шо отплаваха менутите
в зорите сребри
на сребрени зари деня проглежднаше над
черковето
хора минаваха избухна слънцчице чице
и улиците от седеф прихладни
и още нямяше фотоапарат
нагладно
***
съпругата на мурти бег роди / безумни баязид /и пепла плювна
една гъркиня / ме / опря с гърди и каза бебе / бе алгоритъмът на любовта.за нал и дамаианти /в
вафли
Свидетельство о публикации №104030600287
Не злобись, сурья, напалок тя кладу.
Со ладонюшки тя оберег красуха,
да на лелю зело мастый одарю.
Ну, вот и поговорили...
Алла Барлинова 07.03.2004 00:08 Заявить о нарушении