Глянь любов моя як море

Все лишається між нами
Як було... Старе минеться
Б'ється серце. Дивно б'ється
Без жалю. ЗелОм, чарАми
Я струїла свою душу
Неприкаявши сумлінням,
терпким трунком, оп'янінням
Враз постане поміж нами
Увіллється...трохи часу -
Повінь зимна. Скло прозоре
Глянь: любов моя як море
З дна тобі несе прикрасу.
Все лишається... у смутку
Я  мов риба б'юсь об кригу
Дивних снів гортаю книгу
Біль затиснувши у грудку.

03.03.2004


Рецензии
Очень мне нравятся стихи на украинском языке... обволакивают женскою ласкою.

Аполлинария   26.01.2005 09:33     Заявить о нарушении