И... вечность и мгновение
ГДЕ ПРЕСТУПНА ПОТЕРЯ И ДНЯ,
В ЖИЗНЬ ЯВЛЯЕМСЯ БУДТО БЫ В ВЕЧНОСТЬ,
ИСЧЕЗАЕМ, МГНОВЕНЬЕ ЦЕНЯ.
***
У життя ми прийшли, як у вічність,
і цвірінькаєм, як горобці.
Хоч спочатку років ми не лічим.
Лічим миті ми наприкінці.
***
Свидетельство о публикации №104030100068