As mylejau tave tau nezinant - Я любил тебя...
Tau nežinant tave aš myliu
Mano meilė plati kaip žvaigždynas
Kaip žydėjimas lauko gėlių
Ar mylėjai mane nežinojau
Ar mylėsi paklausti bijau
Eisiu eisiu rugsėjui lašnojant
Į tave kaip lyg šiolei ėjau
Tylų vakarą rudenį pilką,
Kai žvaigždės nuo šalčio virpės,
Ves į kelią per tolimą ilgą
Pasitiks ir per naktį lydės.
Ir mylėsiu tave tau nežinant
Meilė ves tuo dulkėtu keliu,
Amžina ir plati kaip žvaigždynas,
Kaip žydėjimas lauko gėlių.
Я тебя любил ты и не знала.
Ты не знаешь тебя я люблю.
Звездным небом в моем сердце стала,
Иль как поле весною в цвету.
Ты ль любила меня я не знаю,
И боюсь у тебя спросить я.
Так что, так что дождем я шагаю,
Как и прежде ищу я тебя.
Тихим осенью вечером серым,
Задрожит вдруг на небе звезда.
Над дорогой, мигнув светом белым,
Поведет за собою меня.
И любить буду я, не узнаешь.
По дороге любви я пойду.
Звездным небом в моем сердце станешь,
Иль как поле весною в цвету.
Свидетельство о публикации №104030100378