Прекрасно е да обичаш Любить прекрасно

Прекрасно е да се живее!
Сърце, лети, лети, гори!
За теб сърцето ми ли пее -
прекрасно е да се живее!
Огън от душата ми се лее,
щом аз сетя те в зори.
Прекрасно е да се живее!
Сърцето ми за теб гори!

На русском:

Любить прекрасно.

Как прекрасно смело жить!
Сердце, ты лети, пылая!
Если есть кого любить -
Как прекрасно смело жить,
И огонь души разлить,
Вдохновляя, устремляя...
Как прекрасно смело жить!
Сердце, ты живи, пылая!

28.02.04 г.


Рецензии
Дороти, ваши триолеты не устают меня восхищать.))))))))))))0

Евгений Иванов   29.02.2004 13:25     Заявить о нарушении