Так зимно...

Так зимно,
...........так тужно,
....................так гірко
гірляндами зорі звисають
самотність мою хто розрає
ранковий туман,
чи Зоря вечорова?
рови риють хвилі
виймають породу
роки для них дні
і не більше
білява красуне,
країно північна
нічого від тебе
мені не потрібно...
Так зимно,
...........так тужно,
....................так гірко
 


Рецензии
З весною тебе, друже!
Скоро стане тепліше!

Kristi   04.03.2004 14:50     Заявить о нарушении
Тобі, Кристино, теплої весни і натхнення бажає Старий Вікінг з північного краю.

575   04.03.2004 18:40   Заявить о нарушении