Картина до кохання
І дивись
Я хоч не вмію -
Буду малювати
Картини дня
Що в мене зостались
У серці - їх і не сховати.
===================================
Картина перша - "Сніг"
Непевність всяяна добром
То відзеркалля смутку,
А смуток - сльози -
Замерзлі сльози не личать нам обом!
====================================
Картина друга - "Ранок"
Душі зупинений порив
То гірше напівдумки,
Бо половина - щось -
Все те, що розпочав і ще не доробив.
====================================
Картина третя - "Тиша"
Несказаності в серці тяжкість
То є самотність.
А сомотність - шлях -
До віднайдення когось, хоч і важкість.
====================================
Картина інша - "Мрія"
Миттєвість змаху крил
То є сама лиш недосяжність.
А досягти - піднятись -
Потрібно щоб стачило сил.
====================================
Картина п'ята - "Забаганка"
Уявність в захваті сліпа
То як вода джерельна та солона.
Солона - не придатна до пиття -
Хай зовні сяє, все одно ропа.
====================================
Останній штрих, тепер - "Кохання"
Не маю барв щоб змалювать:
Бо то миттєвість змаху крил,
Несказаності в серці тяжкість,
Уявність в захваті сліпа. Та все одно.
Не варто жити, якщо не кохать!
Свидетельство о публикации №104022501310
PS. Приємно зустріти земляка з Рівного, з цікавим сайтом.
Успіхів!
Vladvik 06.04.2004 02:44 Заявить о нарушении
Хай і Вам щастить!
А "картинки с выставки" Мусоргського я не видел. Буду "латать дыры" по возможности... )))
Игорь Свист 30.04.2004 20:37 Заявить о нарушении