Якiр
Спадає менi на волосся,
водоспадом прямує
яскрава краплина... Мара.
Твої спiвчуття...
Мiй намрiяний хлопчику,
досить.
Для твоїх спiвчуттiв
я, напевно, занадто стара.
Якiр: брила, ланцюг...
Все це - я.
То, гадаю,
що не варто тобi
зупиняти при мене розбiг.
Вiдлiтай.
Я надвечiр тебе зачекаю.
Мо, ланцюг пiдїржавiє...
...клятий ланцюг...
...
Свидетельство о публикации №104022200660
Вірш гарний. Акварельний...
Мовчан-Мысловска 23.11.2010 08:01 Заявить о нарушении
С признательностью
Йенн 24.11.2010 11:23 Заявить о нарушении