Король

Навіщо Господь тобі дав життя
І душу у тебе вселив
Не вже лиш для того, щоб ти людською кров’ю
Цілий світ затопив

Вогнем і мечем прокладаєш ти шлях
Свій шлях на тілі буття
Не вже не розумієш, що вже ти старієш
І власне марнуєш життя

Аватор – король кривавий
Аватор – з війною прийде
Аватор – будує державу
Хоча і не знає, що смерть за ним йде
Аваторрр...

Не знає пощади кривавий король
Він прагне надіти вінця
І кров лиш стікає у нього з долонь
І цьому не має кінця

Аватор – король кривавий
Аватор – з війною прийде
Аватор – будує державу
Хоча і не знає, що смерть за ним йде
Аваторрр...

Нема вже того хто міг битись з тобою
Ти всіх вже давно переміг
І не знайшовши собі спокою
Ти сам себе не зберіг


Рецензии