Шлях у кра ну мр й

Ти хотів піднятись у небо
Але знову падаєш вниз
Ти хотів дістати зорі
Але щастя собі не приніс

Ти хотів би мати надію
Що життя не таке вже й страшне
Та лиш бачиш ти втрачену мрію
І своє щастя далеке таке

Прислухайся до слів моїх
Почуй, що я тобі скажу
І не звертай уваги на них
Лиш я тобі вірний шлях вкажу

Цей шлях до країни веде
До країни зірок і здійснення мрій
Там ніхто не зрадить тебе
Лиш шлях цей знайти ти зумій


Рецензии