Мен на серц сьогодн так дивно...
Так пристрасно, лагідно, золотоцінно.
Мені сьогодні так хочетсь жити –
Душею квітнути, серцем радіти.
Зимове сонце всміхається хмурно,
А мені добре – зовсім не журно.
Хочеться птахою в небо злетіти –
Якже то добре – жити-любити.
Ніжно обняв ти мене – пестливо,
Спокій у тиші пливе неквапливо,
Ніжні обійим – пристрасті зміни,
Зимове сонце всміхається нині.
Свидетельство о публикации №104021600987