*** С из гликлэх, вэр тут дос мазл брэйнгэн... на идише

С’из гликлэх, вэр тут дос мазл брэйнгэн,
Ба вэмэн фар ди лайтн hарц из офн
Ун войнт бэшолэм мит алэ мэнчн мит а hофн
Дэр с’вэт кэйнмол ин лэбн нит цу крэйнкэн.

С’из гликлэх, вэр глэйбт ин зайн глик,
Вос ди пустэ захн кон нит цу дэрцэйлн,
Ун кон дэм эмэс фунэм шэкэр опцутэйлн.
Ун вэйст, аз м’кон нит цу кумэн ц’рик.

С’из гликлэх, вэр бэнчт зайн мишпохэ,
Ун мит ди фрайнд тут фрэйлэх фарбрэйнгэн,
Ун вос тут дос гутс фар мэнчн цу шэйнкэн,
Ун дэрбай блайбт зих ун вэйст зайн мазл-брохэ.


Рецензии