Д вчин з нтел генц в. меладзе

Ти навчаєшся в дев"ятому,
Тато твій в колгоспі носить дипломата,
І корова є, і хата є,
Тільки заміж не пускає тебе мати.

Дівчині із інтелігенції
Важко одружитись до пенсії...

Ти тоді не сумуватимеш,
Коли знайдеш бізнесмена із Одеси,
Сало, гроші, дачу матимеш,
І приїдеш на уроки в "мерседесі".

Дівчині із інтелігенції
Важко одружитись до пенсії...


Рецензии
:)

С хр.л.и.ув.,
thebogdan

Thebogdan   24.03.2004 05:54     Заявить о нарушении