Обич Д. Радославова Любовь
и най-болезнения огнен зов.
Навеки свърза ни съдбата ни -
на теб принадлежи душата ми.
Аз взирам се във красотата ти,
в очите си таиш любов.
На теб принадлежи душата ми
и най-болезнения огнен зов.
2004
Любовь.
Тебе принадлежит душа моя
И зов болезненный и чистый.
Навеки обручила нас судьба -
Тебе принадлежит душа моя.
Взираюсь... Красота твоя
В глазах, где свет лучистый.
Тебе принадлежит душа моя,
Мой зов болезненный и чистый.
Свидетельство о публикации №104020700778