Аз вярвам Д. Радославова Я верю

И, ако вярвам в Любовта,
във нейната прекрасна сила,
ще мога радост да съзра
аз, ако вярвам в Любовта;
ще пея само песента,
с която аз съм се родила.
Аз вярвам в Любовта
И в нейната прекрасна сила.

2004

Я верю.

И, если верю я в любви,
В ее прекрасной силе,
Смогла бы радость вновь приобрести,
О! если верила в любви!
Ах, я бы пела... песнь, живи!
Тобою я живу, с тобой в могиле.
Я верю истинно в любви,
В ее прекрасной силе.


Рецензии