Твоэ iм я
шукаю твоє ім’я
дістаю його з-поза хмар
і жорстокого неба
з кумедних першоутворень
з глибин цивілізації
розгадую твоє ім’я
уявляю серед брам та
безлічі шляхів де один є нашим
затримую подих
я так само назвав тебе як і всі до...
еН... Н... На... не...
непевний
несильний
негордий більше...
хто я для тебе?
Фацет? що не вміє по-польску?
Zmieczony od wlasnego zycia?
Ні! пізнай мене! я не такий
відчуй у мене в серці
так сильно, так ніжно, так впевнено
твоє ім’я
Свидетельство о публикации №104020500234
Polska 07.02.2004 16:43 Заявить о нарушении