Lera
Se vacker att hjalp mig med konst.
Jag kommer att skapa det sjalv
Men lera mest bli lika ost.
Jag bjuder leran lamner alv
Men leran inte leder ut.
Se stolt! Jag ockse stolt lik ulv.
Jag explodierar lika krut
Du ligger har! Du ar se stolt!
Jag inte bjuda dig en geng!
Darfor du ska bli alltid dolt!
Du ska minns det lik gamla peng!
Men jag ar vanligg. Jag skammas.
Jag kommer med undanflykter.
Men leran inte vill bli vas
Att lyssna och jag bli nykter.
All is written in present tense. It shows that it is always like that without hope to break this cycle. No hope except for the time.
Свидетельство о публикации №104020200429