Про Магадан багато сл в вже говорилось,...

Про Магадан багато слів вже говорилось,
А що у цьому слові, власне, Є?
Хіба що в тім котлі багато люду проварилось.
І те, що смерть з людьми, там, вже постійно заграє?!...

Київ, 16.04.03


Рецензии