0слепительный полет

Мой тайный друг, я не молчу.
Но бьют сердца у врат Нирваны.
О, так Кольца сияют страны!
И только вечности хочу.

Когда усну на вечный час,
Не говори: "Погиб, беспечный".
Но отвечай: "Он пламя спас
Для этой воли бесконечной".

Я вижу свет. Тоннель зовет.
Угрозой мир и тьмой охвачен.
Но ослепительный полет
Душе свободной предназначен.

Когда во тьму иных планет
Мы полетим огня волнами,
О, знай! -- блеснет холодный свет
Любви космической над нами.


----------------------------

My tender friend, I amn't quiet.
But hearts are lit when seeing Heaven.
Oh, so the Suns are shining ever!
And just Eternity is right...

When for eternal time I sleep,
Don't say: "In nothing he is staying".
But say: "A magic fire he's saving
In Space unlimited and deep".

The Tonnel calls. I see a light.
The world is full of threat and sorrow.
But souls are waiting for a flight
Through darkness to a bright tomorrow.

When like a tiny butterfly
To other planets we will fly,
There will be shining us above
The light of the Eternal Love.


Рецензии