Лелека

Легенька лелека
Злетіла на волі
Та зникла у вирій,
Щоб щастя шукати.
Вона вже далеко...
А я, мов тополя,
Самотня. Лиш мрію
Літати...Літати...

Літати у небі,
Поки буде сила,
Над гаєм зеленим,
Над морем безоднім.
Візьми же до себе
Мене, білокрила!
Я стану шалена,
Та вже не самотня.

Ми будем на волі
Летіти далеко,
Без суму і болю,
Щоб щастя здобути...
Та зникла поволі
Легенька лелека.
А я, мов тополя,
До землі прикута...


Рецензии