У запоi

Яшчэ адзiн дзень без цябе i у запоi,
Яшчэ адна ноч адзiнокай ваучiцы,
Мне слёз не хапае, каб передаць утрое
Тую боль, што заставiла дужа напiцца.

Чырвонаю стужкаю звязала запясце,
Мама схавала нажi у сейфе,
Губамi лавiла чаканае шчасце,
А шчасце мiнула, ляжа у соннам дрэйфе.

Схаваю вяроукi i змылю усё мыла,
Заб’ю злыя вокны, прадам усе таблеткi,
Уключу вентылятар, каб сэрца астыла,
I так не кiдалась, не бiлась як в клеткi.

Ужо восем дзён без цябе i у запоi,
Пайду здам бутэльки, рублi подлiчу,
Куплю у Минск бiлет, мы ж будзем с табою,
Я веру i знаю, бо я так хачу.


Рецензии
Вельми прыемна былО пачытаць,бо ужо гадоу дзесяць не размауляу па-беларуску.
Усяго добрага!

Егор Берест   12.12.2005 17:16     Заявить о нарушении