Байка

Одного разу Лебідь,Рак та Щука.
Великий Віз везти взялись!
З цього така от вийшла штука,
На Раді всі вони бились!

Бо  Лебідь тягне до США,
Рак красний вже стає,
А Щука мутить воду,
Та Віз немає ходу!


Рецензии