Мо думки... про тебе

Ніч пуста
А день - думки про тебе.
Твої вуста,
Погляд очей, як небо...
Тебе люблю,
Розлуку ж - не терплю.
Тебе нема -
Я сльози свої ллю.
Прийди, благаю
Без тебе жити я не можу,
Тебе кохаю,
На світлий день любов моя до тебе схожа...
Але далеко ти,
Мене не чуєш
Із темноти
Мій образ ти малюєш...
Я дочекаюсь,
Будемо кохати
Своє кохання
Один одному віддавати...


Рецензии