Мен сумно без тебе

Ти знаєш, як я за тобою сумую...
Я не знаходжу собі місця,
Я блукаю десь повсюди,
Шукаючи притулку,
твої очі...
... ні, не хочу,
не хочу я й не вмію розлучатись,
Хоч навіть і на день,
Хоч на годиночку прощатись...
Тебе кохаю з кожним днем я дужче
І розлучатися мені із кожним разом важче,
Я хочу довше тебе обіймати,
Ніжними губками тебе цілувати,
Солодкі слова тобі промовляти,
Взаємність свою твоїй виявляти...
Ти зачекай,
Дай насолоджуся тобою -
Подовше хоч на мить
Окунуся з головою
В твої ніжнії вуста,
А розлука зла й пуста...
Ті мене залишаєш,
І я сумую, тужу й плачу.
Хоч скоро знову зустрічатись
Тебе я знов скоро побачу!!!
Та все одно скоріш приходь до мене,
Бо дуже сумно мені без тебе,
Сиджу й чекаю я на тебе...
... І тихо ллється дощ із неба...


Рецензии