Элойhай нэшомо... на идише

Готеню! Ди  нэшомэ из рэйн, вос ин мир арайн,
hост ир башафн - hост ир гемахт,
hост ир базэцт ун фарhисту ин мир арайн.
Ин дэм осид вэст фарнэмэн ди нэшомэ - майн прахт,
Ун нохдэм вэст мир умкэрн ин ойлэм hабо.

Колзман дм нэшомэ майнэ из ин мир, ин гуф арайн,
Их данк дир, Готеню, Дэр Ибэрштэл,
Гот фун майнэ Овэс, гебэнчт эр зайн,
вос кэрт эр ум ди нэшомэс фун дэр йенэр- вэлт
ин ди гуфим фун ди мэйсим.


Рецензии