Letdown

Every night only fog near the window,
Every night I'm your dog when I need you.
Every night...and I know it is right time.
Every night I'm your dog, I'm like nightmare.
Every night when you sleep you don't see me,
Every night you're so deep in my dreaming.
Every night when he sleeps when he's naked,
Every night when his lips want and make it...
Every night I am bad, I am evil,
Every night I just let you, dear, kill me...


Рецензии