Ти справжн й подарунок

ти справжній подарунок
у сутінкову пору
був твій прихід
таким бажанним і...
зненацьким
без слів сиділи ми
на призьбі ночі
барвінком сплівши
очі і серця
оця нехитра сповідь
тобі вже ні до чого
та все ж
нічним метеликом
я відпущу сей спомин
блукати між зірок
дасть Бог до храму
нашого кохання
він долетить
і задзвенить
струна...

©2003 Автор: Ingvar Olaffson


Рецензии