анти-христос

ти хотіла бути щасливою,
але світ тебе вбивав;
ти народилася бути сильною,
але бог силу забрав...

мене зродила анти-марія,
і ще в утробі я мав з нею секс, -
коли зачала, вона була діва...
чи з діви родиться анти-христос?!
а ви чекали на порятунок,
але месія приніс вам хаос:
замість безсмертя - болі терпіння, -
ось вам ваш розп'ятий христос!

я дам тобі щастя, я дам тобі силу
і владу над світом з отцем,
а ти за все це преклони лиш коліна
перед моїм олтарем...

     8 грудня 2003 р.
     Денб непорочного зачаття Діви Марії


Рецензии