Hramul scolii

A soit din departare
O mare-mare sarbatoare!
Hramul scolii mele,
Hramul casei cele-
In care vin in fiecare dimineata,
Ca sa i-au cunostinte pentru intreaga viata!
Se pregatesc copiii toti
De-a prezenta ceva,
Compui si tu si stii ca poti
Si-ti cinta inima!
Si-mi pare bine ca si eu
Fac parte la concert,
Si am curajul unui leu,
Si stiu ca daca-ncerc
Sa fac eu totul bine
O sa se bucure scoala mea de mine!
In ziua asta prea marita
Iubita scoala-mea,
Eu iti doresc sa fii iubita
De toata lumea cea,
Ce-nvata-n tine
Sa fii iubita tu de ei-
Cum esti iubita tu de mine.
Deci iti doresc-
        Sa-ti fie numai bine!


Рецензии