La gura sobei

A venit iarna geroasa
Eu, cu bunica stam in casa
La gura sobei ea-mi citeste
O interesanta poveste.
Focul vesel pirpileste
Parca si el ne povesteste
Povesti cu zine si crai frumosi
Cu ostasi bravi si cai vinjosi.
Afara gerul s-a lasat
Si repede s-a innoptat
Iar stelele de prinre nori
Lucesc ca marele comori
         Privind spre noi.


Рецензии