Toamna

Toamna rece a sosit
Frunzele a-ngalbinit.
Pasarile calatoare
Parasesc meleagurile natale.
Ziua - scade, Noaptea - creste
Timpul iarasi se raceste.
Copacii s-au dezbracat
Si totul parca s-ntristat!!!


Рецензии