Грудень у Сполучених Штатах

Наступаэ* Рiздво Христово,
Скрiзь казково засяли подвiр'я...
Слава Богу за Сина i Слово,
Що спасають людей вiд невiр'я

*Лiтера "э" перевернута, бо не маю укр. шрифту.
(Biршик для Софи)


Рецензии