Протест категоричному императиву

Ляпасом на відліг -
Скрізь квадратура стін.
Коло невичерпних слів
Стягується у бліц-кріг.
Далі - спокусливе скло,
В ньому колишній твій профіль,
Як від мармурових плит
Тягне не протяг - спокій.


Рецензии