Izdeliya

Mi delaem razlichnie izdeliya:
Kupalniki,futbolki i trusi.
I mnogie,ot prazdnogo bezdeliya,
Natyanut ih na krasnie nosi.
Nu,t.e. poimeyut ih vladelcev
I sami ot vostorga zavopyat.
A skolko ih, mne daze i ne veritsya,
Seychas v krovatyah stonut i sopyat.
I styagivayut tesnie futbolki,
I rvut vo tme lifoni i trusi.
I dvigayutsya v ritm tela,nakolki,
Brasleti,kolca,pyatki i nosi.


Рецензии