Ворож ння з прологом еп логом
На пелюстках загублених зароків.
пуант відбиток чи зелені очі
лишили слід свій, сотні років
він буде закарбованим в повітрі...
*
На захід чи на південь яка тому різниця
пелюстками повік ти вкриєш відьмин погляд
загублених світів відкриєш таємницю
і зачерпнеш водиці із мертвої криниці
покропиш лицаря закутого в булат
лататтям встелиш ложе і легінь занеможе
і буде у пропасниці одну тебе
бажать, хотіть, воліти...
волати і просити
щоб ти прийшла...
а ти в найменше сито пролльєшся
Діва Світу
торкнешся вуст холодних, гарячого чола
і лицар оживе і легінь зрозуміє,
що все що ти умієш, уроки і зароки
свічки і обереги ти покладеш
до ніг Єдиного...
*
(епілог)
Амінь.
©2003 Автор: Ingvar Olaffson
Свидетельство о публикации №103120501359