СОН

мов мрія...
_____мов крила...
_________ мов небо...
__________мо'треба...
_____накрила...
Марія
останню вечерю на стіл
*
посидьмо на призьбі
або на порозі
на цямрині станьмо
погляньмо за тин
ти наче не бачиш
он там на дорозі
не влігся ще слід...
то мабуть не слід
нам сидіти в облозі
бо був серед нас Він
та знову пішов...
*
остання вечеря в кімнаті
зоріє
____закрила
________за треби
________за мрію...
____за крила...
за небо...

©2003 Автор: Ingvar Olaffson
 


Рецензии